Thunder

Dinamiska auto uzlāde no LOXONE

Lorem Alt

Ietaupiet līdz 1000 € gadā* ar Loxone Wallbox Tree vai Air. Loxone auto uzlāde ļauj pilnībā automatizēti kontrolēt uzlādes jaudu ar diapazonu no 1,38 līdz 11 kW, lai Jūs patiešām uzlādētu savu automašīnu bez maksas! Turklāt, pateicoties tās modularitātei, sistēmai ir lieliska paplašināšanas iespēja, padarot to elastīgu un viegli paplašināmu ar daudzām funkcijām.

 

Svarīgākie ieguvumi lietojot Loxone wallbox:

  • Pilnībā automatizēta regulēšana starp 1,38 un 11 kW efektīvai PV pārpalikuma uzlādei

  • Integrēts paplašinājuma modulis NFC Code Touch, Touch Pure Flex vai Touch Pure, kas ļauj pievienot daudzas citas funkcijas, piemēram, aktivizēšanu, norēķinu, dažādu uzlādes režīmu izvēli utt.

  • Uzticama un vienkārša integrācija, pateicoties Loxone Tree & Air tehnoloģijai

  • Integrēts Modbus interfeiss, piemēram, enerģijas skaitītāja pievienošanai

 


Dinamiskā uzlāde:

Loxone Wallbox var nemanāmi integrēt Jūsu mājas enerģijas pārvaldības sistēmā pateicoties nesen izlaistajiem Loxone Config & App un, jo īpaši Energy Manager atjauninājumiem. Wallbox uzlādes jaudu var automātiski regulēt no 1,38 līdz 11 kW atkarībā no PV saražotā pārpalikuma. Tas nozīmē, ka pat ar zemu saules enerģijas daudzumu Jūs varat bez maksas uzpildīt savu automašīnu ar 100% saules enerģiju.

 

5 viegli definējami uzlādes režīmi maksimālai elastībai:

Kā mēs visi zinām, cilvēki ir pazīstami ar to, ka viņiem patīk runāt par laikapstākļiem, taču Jums tas nav jādara saistībā ar automašīnas uzlādi, jo tas viss ir pilnībā automatizēts atkarībā no Jūsu izvēlētā režīma.

Ja automašīna ir jāuzlādē īsā laika periodā, var izmantot pilnu uzlādes jaudu, ieskaitot strāvas padevi no tīkla. Vai arī varat izvēlēties citu ceļu, ja Jums ir daudz laika, tad varat uzlādēt savu automašīnu tikai no saules enerģijas. Gadījumā kad neesi PV sistēmas īpašnieks tev arī ir iespēja gudri uzlādēt savu auto izmantojot tūlītējas cenas noteicēja rēžīmu. Tas viss, pateicoties pieciem brīvi definējamiem uzlādes režīmiem, kurus varat viegli konfigurēt savām vajadzībam.

 

Integrējamie paplašināšanas moduļi:

Pateicoties šiem integrējamiem paplašināšanas moduļiem, Jūs varat palielināt Loxone Wallbox funkcionalitāti, integrējot ierices no Loxone Touch saimes**.
**Skārienierīce nav iekļauta Wallbox standarta pirkumā.

 

black2.jpg

 

Wallbox iebūvē tā NFC Code Touch paneļa izmantošanas piemērs ir tāds, ka varat ātri un viegli ieviest lietotāju piekļuves pārvaldību.

 

 

black3.jpg

 

Touch Pure var ieviest, piemēram, lai kontrolētu Jūsu garāžas apgaismojumu vai atvērtu garāžas vārtus.

 

black1.jpg

 

Touch Pure Flex var izmantot, lai, piemēram, viegli izvelētos dažādus uzlādes režīmus.

 

💡Ekspertu padoms:

Pateicoties paplašināšanas moduļiem, Jūs varat viegli uzlabot savu Loxone Wallbox ar Touch Pure Flex, kas nodrošina milzīgu papildu funkciju klāstu. Šī konfigurācija, izmantojot mūsu ieteikumus, ir lieliski piemērota vienkāršai maksas pārvaldībai.

 

Protams, Jūs varat arī pats konfigurēt savu Touch Pure Flex un pielāgot to savām individuālajām vajadzībām.

 

Wallbox ātri atmaksājas: ietaupiet līdz 1000 € gadā

Pateicoties vieglai Loxone Wallbox vadāmībai ir viegli uzlādēt savu elektromobīli ar 100% saules enerģiju pat ar ļoti zemu saules enerģijas jaudu, vai uzlādēt savu auto ar zemāko cenu par 1kW diennanktī, ietaupot Jūsu naudu. Tāpēc Wallbox ir ieguldījums, kas atmaksājas īsā laika periodā.

 

Piemērs: Nobraukums: 20 000 km gadā, Patēriņš uz 100 km: 20 kWh (0,2 kWh uz km), Maksa par kWh tīkla iegādi: 0,134 € (NP LV vidējā svērtā pēdējā mēneša cena) Pašpatēriņa pakāpe: līdz 90 %, elektromobiļa uzlādei, ēkā, kas aprikotā ar PV sistēmu un automatizēta ar Loxone:

20 000 km gadā x 0,2 kWh uz km x 0,134 € x 90 % = 482,4 € ietaupīti uz auto uzlādes elektrības izmaksām gadā

 

Piemērs: Elektro auto kurš uzlādes laikā tērē 15kWh un ar pilno uzlādes laiku no tīkla 3h, auto tiek uzlādēts 5x reizes nedēļā. Kā piemērs mājās Jūs esat ap 18:00, nākamajās 3 stundās, laika posmā no 18:00 līdz 21:00, elektro auto tiek uzlādēts iespējams ar dārgāko elektrības cenu diennaktī. Auto uzlāde kas pieslēgta pie Loxone enerģijas pārvaldības sistēmas sākumā salidzinās biržas cenas nākamajām 12 stundām un uzlādēs Jūsu elektro auto laika posmā ar lētāko elektrības cenu.

 

Izmaksas uzlādējot auto no tīkla laikā posmā no 18:00 līdz 21:00 novembra mēnesī darba dienās = 123.45 eiro***

Izmaksas uzlādējot auto no tīkla pēc biržas lētākās cenas laika posmā no 18:00 līdz 6:00 novembra mēnesī darba dienās = 48.41 eiro***

 

Ietaupījums: 123.45eiro - 48.41eiro = 75.04eiro * 12 mēneši = 900 eiro/gadā.

 

*Ietaupijums var atšķirties ņemot vērā Jūsu dzīves veidu, nobraukto km daudzumu un citus faktorus.

***Izmaksu aprēķini tiek veikti ņēmot vērā 2023 gada Novembra NordPool elektrības cenas.

 

Sazinies ar Mums, un uzzini vairāk!

 

2023-12-07